Abans que arribi l'Alemany (8uit Teatre, Sant Cugat del Vallès)

Diumenge 23 de gener
Teatre Orfeó de Calella
Carrer de la Indústria, 47
Calella
Organitza
Associació Joventut Artística de Calella
608.553.735
info@joventutartistica.com

Abans que arribi l'Alemany (8uit Teatre, Sant Cugat del Vallès)

Diumenge 23 de gener

Data Hora
23
Gener Diumenge
18:30 h Què és el que sempre he volgut fer i vull fer, amb tota la determinació, abans que el meu cap, el meu cos i les meves forces no m'ho permetin? Tot i que l'Alzheimer, paraula maleïda, és una malaltia que anul·la a qui la pateix i enfonsa els familiars que l'envolten, l'obra ens permet riure, gaudir i ens serveix de lliçó d'enteresa. No es centra en el drama que normalment pot ocasionar dins les famílies. La Júlia s'enfronta a la malaltia amb una visió pragmàtica, des de la serenor de l'edat, sense por, amb fermesa i amb un punt d'humor que fa més proper el sentiment de la persona malalta.
Comprar

48è CONCURS DE TEATRE AMATEUR PREMI CIUTAT DE CALELLA

SINOPSI

Què és el que sempre he volgut fer i vull fer, amb tota la determinació, abans que el meu cap, el meu cos i les meves forces no m'ho permetin?

Tot i que l'Alzheimer, paraula maleïda, és una malaltia que anul·la a qui la pateix i enfonsa els familiars que l'envolten, l'obra ens permet riure, gaudir i ens serveix de lliçó d'enteresa. No es centra en el drama que normalment pot ocasionar dins les famílies. La Júlia s'enfronta a la malaltia amb una visió pragmàtica, des de la serenor de l'edat, sense por, amb fermesa i amb un punt d'humor que fa més proper el sentiment de la persona malalta.

Organitza
Associació Joventut Artística de Calella
608.553.735
info@joventutartistica.com

© 2022 - Joventut Artística Calella - Powered By Fila 12