El Frankenstein que us presentem és una versió que el dramaturg i escriptor britànic Nick Dear va escriure a partir del clàssic de la literatura gòtica de l'autora Mary Shelley. Qui és més monstruós, el creador que juga a ser Déu, o la Criatura construïda i portada a la vida, que la única cosa que anhela és ser acceptada en societat i estimada tal com és? Aquesta obra ens planteja un dubte moral, que podria extrapolar-se a l'actualitat amb la intel·ligència artificial. La capacitat de la ciència actual per crear éssers pràcticament humans, en forma; però i l’ànima i els sentiments? Què passa quan això s’escapa de les mans del creador, i la Criatura pensa i sent per si mateixa i es qüestiona les preguntes que ens fem tots els humans sobre la vida, l'amor i la mort?
El Frankenstein que us presentem és una versió que el dramaturg i escriptor britànic Nick Dear va escriure a partir del clàssic de la literatura gòtica de l'autora Mary Shelley.
Qui és més monstruós, el creador que juga a ser Déu, o la Criatura construïda i portada a la vida, que la única cosa que anhela és ser acceptada en societat i estimada tal com és?
Aquesta obra ens planteja un dubte moral, que podria extrapolar-se a l'actualitat amb la intel·ligència artificial. La capacitat de la ciència actual per crear éssers pràcticament humans, en forma; però i l’ànima i els sentiments?
Què passa quan això s’escapa de les mans del creador, i la Criatura pensa i sent per si mateixa i es qüestiona les preguntes que ens fem tots els humans sobre la vida, l'amor i la mort?